perjantai 24. huhtikuuta 2015

 Taas on viikko vierähtänyt nopeasti. Tässä muovikoristeita, jotka hioin ja levitin kerroksen sellakkaa. Seuraavaksi niihin sivellään jonkinsortin liimaa ja lehti"kullataan" mutta itse siirryin muihin hommiin.
 Intarsiaa peilioviin. Tälläisiä paneeleita olen koonnut useita tällä viikolla. Giovanni on hoitanut sahaukset ja minä kokoan palapelin ja laitan tarvittavat teipit. Saarnitausta ja ruskeat palisanteriosat on sahattu samassa paketissa, joten ne sopivat toisiinsa moitteettomasti. Keskilinjalla olevat keltaiset viilut on kuitenkin sahattu erikseen, joten niiden istuvuus ei ole yhtä hyvä. Matoveitsellä joutuukin leikkaamaan pieniä paloja sieltä sun täältä.
 Kokoamista.
 Pääsin myös sahaamaan. Ei ole helppoa hommaa, kun on kyse hyvin pienistä osista. Pikkuhiljaa paranee jälki mutta ei ole varaa herpaantua hetkeksikään.. Kyseisessä sahauksessa ei sentään ole kuvio ja tausta samassa paketissa, joten voin terävät käännökset tehdä kiertämällä lenkin kuvion ulkopuolella.
Riccardo yllätti minut ja kaksi muuta asunnossa majailevaa kokkaamalla meille perjantailounaan! Oli todella herkullista!! Kuvassa Philip Seattlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti