keskiviikko 6. toukokuuta 2015

 Näyttö saatiin arvioitua Skypen välityksellä. Kehuja tuli niin, että korvia punottaa. Alkuviikkoon on mahtunut monenlaista hommaa, ja hyvä niin. Kuvassa on ovipaneeleiden intarsian kasausta. Ei ole enää montaa jäljellä.
 Autoin Riccardoa lehtikultauksen kanssa. Projekti on iso kaapisto, johon Riccardo tekee lehtikultauksen koristeuriin. Myös muoviset koristeet lehtikullattiin tätä projektia varten. Muuten kaapin valmistaa Riccardon yhteistyökumppani, jolla on verstas lähellä Etnaa. Kävimme viimeviikolla Riccardon kanssa pikavisiitillä verstaalla. Pieneen tilaan oli saatu hyvin mahtumaan monipuolinen verstas
Keskiviikkona lähdimme Riccardon kanssa klo 4:30 kohti läntistä Sisiliaa. Lattia oli prässätty siellä sijaitsevassa tehtaassa. Tehtaan työntekijät eivät halunneet poistaa viiluteippejä, joten Riccardon oli tehtävä se ja pääsin mukaan. Tehdas viiluttaa isoja levymääriä teollisuutta varten. Tehtaan viiluvaraston näkeminen oli upeaa. Eipä sitä viilumäärää ymmärrä ennenkuin näkee. Myös tehtaan automaattinen viilusaumuri oli upea härveli. Se ei käytä kuumaliimalankaa niinkuin viiluompelukoneet, vaan liima tulee ainoastaan viilujen saumaan. Täysin näkymätön sauma ja viilunahan voi prässätä kumminpäin tahansa. Nopeakin on kuin mikä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti